keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

New layout, new stuff

Heippahei taas pitkästä aikaa! Totesin, että nää mun blogin alku päivitykset on tuntunut hieman, sanottaisiinko 'turhilta' jopa omaan silmääni, joten aattelin nyt tulevaisuudessa kirjoittaa jotain uudenlaista tavaraa esille :) Ainiin, ja päivitin myös ulkoasuakin! Tällä kertaa otsikossa on Lolita23q'n basisti Ryosuke, ihan vain siitä syystä tungin tälläkin kertaa bändiläisen otsikkoon, koska Ryosuke on aina ollut se "suosikki"henkilö minulle tästä japanilaisen musiikin ihmeellisestä maailmasta, plus pidän hirveästi hänen arkityylistäänkin :D

Viime aikoina oon hirveästi selaillut kuvia visual kei ja oshare kei bändeistä, rakastunut h.naotoon hetki hetkeltä enemmän lehtien skannauksista ja seuraillut enemmän ja enemmän lolitaa ja gal-tyylejä käsitteleviä juttua/sivustoja/skannauksia yms.. Toisinsanoen olen tämän vuoden alun aikana poiminut päähäni paljon uusia ideoita, miten voisin alkaa edistää niin arki-, kuin 'erityis'-pukeutumistanikin. Yllämainitut lähteet ovat toimineet minulle varsinaisina tiedon ja inspiraation lähteinä, ja tästä onkin hyvä lähteä edistämään omaa pukeutumistani parempaan suuntaan.

Oma pukeutumis-tapani oli seiskaluokalle asti sitä perus huppari-farkut settiä-en varmaan edes tiennyt, että esim. pelkillä asusteiden lisäämisellä oikein voi asusta saada monipuolisemman ja paljon mielenkiintoa herättävämmän. Kahdeksannella luokalla olen kuitenkin alkanut kiinnittää yhä enemmän huomiota tyyliini, ja pikku hiljaa olen alkanut onnistuakin siinä; tiedän, mitkä vaatteet eivät sovi minulle, ja tiedän myös, minkälaiset vaatteet todella näyttävät itseni päällä parhaimmilta. Pyrin panostamaan pukeutumiseeni nykyään paljon enemmän kuin vielä silloin vuosi sitten. Huomaan heti myös sen, että kun tietää, että päällä on oikeasti itselleen sopivat vaatteet, oma itsevarmuuskin on huimasti korkeammalla, ja tuntee olonsa huimasti rennommaksi.

Voisin listata vielä tähän alle pari tyyli-"idoliani", tai ainakin henkilöä, joiden tyyleistä pidän. Näiden lisäksi arvostan hyvin paljon myös kadulla vastaan tulevien ihmisten pukeutumista, mikäli se vain viehättää omaa silmääni. Lisäksi eri katumuoti-sivustot yms. ovat varsinaisia inspiraatiosampoja, sekä LJ'n päivittäinen tyyli-yhteisöt ovat aina aktiivisessa selailussa(daily_lolita, everyday_vk, luulen että ymmärrätte mitä tarkoitan ;D).

Valitettavasti en ala kirjoittaa tähän tällä kertaa mitään siitä miksi tykkään hirveästi alle listattujen henkilöiden omasta tyylistä, ehkä joskus tulevaisuudessa voin senkin tehdä mikäli aikaa vain löytyy enemmän. Ja pahoittelen myös sitä, että listatut henkilöt ovat kaikki japanilaisia, tällä hetkellä tunnen vain eniten vetoa japanin muoti-kulttuuriin ja maan luomiin tyylisuuntauksiin, joten tämän vuoksi kaikki henkilöt ovat kyseisestä maasta :)

Ruki(the GazettE) -Shiina Mio(Canzel).


Yuho(h.NAOTO) - Rin(ValettA)


Ryosuke(Lolita23q) - Suiya(DecoLa Hopping)

Ensi viestistä lähtien lupaan tuoda hieman enemmän sisältöä näihin viesteihini, ainakin pyrin siihen kovasti. Siihen asti heippa!^^

1 kommentti: