torstai 26. helmikuuta 2009

shoeees

On ollut vähän huono moodi päällä näiden tekstien kirjoittamiseen ja muutenkin reissattua on tultu paikasta toiseen liiankin nopeaan tahtiin nyt näin lomalla, että aikaakaan ei oo oikein riittänyt. Nyt kuitenkin oli jokin pakollinen vimma päästä esittelemään viimeisiä kenkä hankintojani, joten tännekin sitten vihdoin ja viimein uutta postausta kehiin! :D

Kierreltiin siis eilen serkun kanssa alennuksia keskustassa, ja loppujen lopuksi oikeastaan kaikki löydöt tapahtuivat sitten spirit storeissa. Ensimmäisenä koskikeskusten spiritistä löytyivät nuo viereisessä kuvassa olevat, punamustat kangas saappaat joiden printissä on jonkin sortin pääkalloja ja erinäistä sotkua. Mielestäni nuo olivat aivan ihanat, ja kun hintakaan ei ollu ollenkaan paha(39e>5,5e) nii en pystyny jättää noita sinne liikkeeseen! Vaikka mulla on ennestään muutamia huonoja kokemuksia spiritin omista kengistä, ostin noi silti. Huonot kokemuksetkin on ainoastaan tapahtuneet vetoketjujen kanssa jotka hajoavat helposti, mutta näissä popoissa ei sellasia nyt olekaan joten katsotaan miten nämä sitten kestää :) Muutenkin, punkahtavampiin asukokonaisuuksiin multa löytyy ennestään melko heikosti sopivia kenkiä, joten nämä sitten korjaavat asian.

Toiset kengät löytyivät sitten hämeenkadun Spirit Storesta. Oon jo joulusta lähtien hamunnut itselleni omia reebokeja hyllyyn, ja nyt mä sitten vihdoin sain ne! -70% hyllystä löytyi vielä kahdet parit näitä kenkiä, toiset olivat liilat ja toiset turkoosit. Hetken siinä piti miettiä kummat olisi ottanut kun samaa kokoa olivat vielä kaiken lisäksi, mutta loppujen lopuksi päädyin sitten noihin liiloihin versioihin. Mielestäni nämä ovat todella söpöt käyttökengät, ja oon todella onnellinen että hyllystä löytynyt pari oli juuri omaa kokoa :D Hinta näidenkin kohdalla oli loppujen lopuksi aivan älyttömän pieni(89e>26,5e).
Tällä kertaa ei sitten kenkien lisäksi olekaan muuta, joten heippa!


1 kommentti:

Fanni kirjoitti...

Vähän halvalla sait noi sun reebokit O.O Mun makso 60€ (;¬_¬) Vitsit ko tääl päin ei oo Spiritii ( ̄□ ̄;)